enda

Oliver Platt

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
One More Time 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Mark Two U/Spillefilm
Love and Other Drugs 2010 Bruce Winston U/Spillefilm
Striglen & strømeren 2000 Fulvio Nesstra U/Spillefilm
The impostors 1999 Maurice U/Spillefilm
Dr. Dolittle 1998 Dr. Mark Weller U/Spillefilm
Funny bones 1995 Tommy Fawkes U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.