enda

Oliver Reed

(1938 – 1999)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Døden på larvefødder 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Drømmen om Paradis 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Fanget af terrorister 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Farligt bytte 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Ørkenkrigens helte 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Vild ungdom 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Krydsede klinger 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Dødens sikre bytte 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Lus mellem to negle 1975 Medvirkende U/Spillefilm
De fire musketerer 1974 Medvirkende U/Spillefilm
De tre musketerer 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Fræk weekend 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Det sidste skud 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Djævlene 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Damen i bilen med briller og gevær 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Fanget af vildmarken 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.