enda

Oliver Stone

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Snowden 2016 Instruktion U/Spillefilm
Savages 2012 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Wall Street: Money never sleeps 2010 Instruktion, Producer U/Spillefilm
W. 2008 Instruktion U/Spillefilm
World Trade Center 2006 Instruktion U/Spillefilm
Alexander 2004 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Persona non grata 2003 Instruktion, Sig selv U/Dokumentarfilm
Comandante 2003 Instruktion, Manus, Medvirkende, Produktion U/Dokumentarfilm
En tilfældig søndag 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Savior 1998 Producer U/Spillefilm
U turn 1997 Instruktion U/Spillefilm
Evita 1996 Manuskript U/Spillefilm
Folket mod Larry Flynt 1996 Producer U/Spillefilm
Nixon 1995 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Natural Born Killers 1994 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Himmel og jord 1993 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
The Doors 1991 Instruktion, Manus U/Spillefilm
JFK 1991 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Frikendt..? 1990 Producer U/Spillefilm
Født den 4. juli 1989 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Blue steel 1989 Producer U/Spillefilm
Noget for noget 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Wall Street 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Platoon - kamp-patruljen 1986 Instruktion, Manus U/Spillefilm
8 millioner måder at dø på 1986 Manus U/Spillefilm
Salvador 1985 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Chinatown bløder 1985 Manus U/Spillefilm
Scarface 1983 Manus U/Spillefilm
Conan barbaren 1981 Manus U/Spillefilm
Midnight Express 1978 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.