enda

Oliver Tonning

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hyp, mine mænd 2014 Instruktion, Manuskript, Klipper DK/Kort fiktion
Det korte liv 2014 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Hostel 2013 Instruktion, Manus, Produktion, Klip DK/Kort fiktion
Nu skal vi more os 2013 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Vinderen står alene 2012 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Ivy 2012 Instruktion, Manus, Produktion, Klip DK/Kort fiktion
Allez 2011 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Syrener 2011 Medvirkende, Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.