enda

Oliver Wood

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
2 Guns 2013 Foto U/Spillefilm
Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen 2013 Foto U/Spillefilm
Safe House 2012 Foto U/Spillefilm
The Other Guys 2010 Foto U/Spillefilm
Surrogates 2009 Foto U/Spillefilm
The Bourne Ultimatum 2007 Foto U/Spillefilm
Fantastic four 2005 Foto U/Spillefilm
Scooby-Doo 2 - Uhyrerne er løs 2004 Foto U/Spillefilm
Bourneduellen 2004 Foto U/Spillefilm
National security 2003 Foto U/Spillefilm
Freaky Friday 2003 Foto U/Spillefilm
Manden uden navn 2002 Foto U/Spillefilm
U-571 2000 Foto U/Spillefilm
Store Joe Young 1998 Foto U/Spillefilm
Face/Off 1997 Foto U/Spillefilm
Mr. Holland's opus - livets symfoni 1996 Foto U/Spillefilm
Frit fald 1994 Foto U/Spillefilm
Halløj i klosteret 2: Nonnernes hus 1993 Foto U/Spillefilm
For pengenes skyld 1993 Foto U/Spillefilm
Ford Fairlane - rock 'n' roll detektiv 1990 Foto U/Spillefilm
Die Hard 2 - Die Harder 1990 Foto U/Spillefilm
Gadernes konge 1984 Foto U/Spillefilm
Brudedrab 1969 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.