enda

Olivia Neergaard-Holm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Miss Osaka 2020 Klipper DK/Spillefilm
Charmøren 2018 Klipper DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Klipper DK/Spillefilm
Shelley 2016 Klipper DK/Spillefilm
Victoria 2015 Klipper U/Spillefilm
I am Here 2014 Klipper DK/Spillefilm
Dreng 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Escort 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Pine Ridge 2013 Supplerende klip DK/Dokumentarfilm
Little Night Hunter 2012 Klip DK/Kort fiktion
Hakoili - girl in a box 2012 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Searching For Bill 2012 Supplerende klip DK/Dokumentarfilm
Bellum 2010 Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.