enda

Olle Hellbom

(1925 – 1982)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rasmus på farten 1981 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Skrald 1981 Producer U/Spillefilm
Ene hane i kurven 1981 Manuskript U/Spillefilm
Manden der blev millionær 1980 Manus, Producer U/Spillefilm
Madicken på Junibakken 1980 Producer U/Spillefilm
Jeg er med barn 1979 Manus, Produktion U/Spillefilm
Du er skrupskør Madicken! 1979 Producer U/Spillefilm
Brødrene Løvehjerte 1977 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Mandagene med Fanny 1977 Producer U/Spillefilm
En fyr og hans pige 1975 Produktion U/Spillefilm
Verdens bedste Karlsson 1974 Instruktion U/Spillefilm
Emil fra Lønneberg 1974 Instruktion Tv-serie
Emil og grisebassen 1973 Instruktion
Emil og grissebassen 1973 Instruktion U/Spillefilm
Nye løjer med Emil fra Lönneberg 1972 Instruktion U/Dokumentarfilm
Manden, som holdt op med at ryge 1972 Producer U/Spillefilm
Emil i Lönneberga 1971 Instruktion U/Spillefilm
Pippi Langstrømpe på de 7 have 1970 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Pippi stikker a' 1970 Instruktion U/Spillefilm
Pippi Langstrømpe 1969 Instruktion Tv-serie
Pippi Langstrømpe 1968 Instruktion U/Spillefilm
Vi på Krageøen 1968 Instruktion U/Spillefilm
Smuglerne på krageøen 1967 Instruktion U/Spillefilm
Sørøverne på Krageøen 1966 Instruktion U/Spillefilm
Sørøverne på Krageøen 1966 Instruktion U/Spillefilm
Troldungen på Krageøen 1965 Instruktion U/Spillefilm
Vi på Krageøen 1964 Instruktion U/Spillefilm
Ungdom, fart og sex 1959 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Mästerdetektiven lever farligt 1957 Instruktion U/Spillefilm
Döderhultare 1953 Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
Alt dette og Island med 1951 Manus DK/Spillefilm
Provinspigen 1950 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.