enda

Olle Tannergård

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Emil og Ida fra Lønneberg 2013 Klip, Lyddesign U/Spillefilm
Dom over død mand 2012 Lyddesign U/Spillefilm
Lysår 2012 Lydefterarbejde U/Dokumentarfilm
En Lille Smule 2011 Mix, Lydtekniker DK/Kort fiktion
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Supplerende lyd U/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Supplerende lyd U/Spillefilm
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Lyd DK/Spillefilm
Nærvær 2003 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Reflexion 2001 2002 Lyd DK/Dokumentarfilm
Karla Kanin på stranden 2001 Lyd U/Kort fiktion
Så hvid som sne 2001 Lyd U/Spillefilm
Hundehotellet 2000 Klip U/Spillefilm
Hånd i hånd 1996 Lyd, Tonemester U/Kort fiktion
Stortyvens dreng 1992 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.