enda

Om Puri

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hundredefodsrejsen 2014 Papa U/Spillefilm
West is West 2010 Medvirkende U/Spillefilm
Singh is kinng 2008 Rangeela U/Spillefilm
The Zookeeper 2001 Dyrlæge U/Spillefilm
East is East 1999 Gorge Khan U/Spillefilm
Glædens by 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Truslen 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.