enda

Orlando Bloom

(1977 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Unlocked 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Digging for Fire 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Ved verdens ende 2007 Will Turner U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Død mands kiste 2006 Will Turner U/Spillefilm
Kingdom of Heaven 2005 Balian U/Spillefilm
Elizabethtown 2005 Drew Baylor U/Spillefilm
Troja 2004 Paris U/Spillefilm
Ned Kelly 2003 Joe Byrne U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse 2003 Will Turner U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.