enda

Orson Welles

(1915 – 1985)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Have You Seen My Movie? 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Well - En film om Orson Welles i Spanien 2005 Sig selv U/Dokumentarfilm
Politiets blinde øje 1998 Instruktion, Hank Quinlan, Manus U/Spillefilm
Don Quixote 1992 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Genocide 1982 Fortæller U/Dokumentarfilm
Butterfly 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Directed by John Ford 1971 Fortæller U/Dokumentarfilm
Waterloo 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Kong Ødipus 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Pigen og syvstjernen 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Falstaff 1966 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Processen 1962 Instruktion, Manus U/Spillefilm
De amoralske 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Politiets blinde øje 1958 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Mr. Arkadin 1955 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Othello 1952 Instruktion, Medvirkende, Manus, Produktion U/Spillefilm
Black Magic 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Den tredie mand 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Kvinden fra Shanghai 1947 Instruktion, Medvirkende, Manus, Produktion U/Spillefilm
Den fremmede 1946 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
I morgen og for evigt 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Familien Amberson 1942 Instruktion U/Spillefilm
Angsten for det ukendte 1942 Manus, Producer U/Spillefilm
Den store Mand 1941 Instruktion, Kane, Manus, Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.