enda

Oscar Rosander

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Eventyr på Mallorca 1961 Klip DK/Spillefilm
Jomfrukilden 1960 Klip U/Spillefilm
Djævelens øje 1960 Klip U/Spillefilm
Ansigtet 1958 Klip U/Spillefilm
Ved vejs ende 1957 Klip U/Spillefilm
Sommernattens smil 1955 Klip U/Spillefilm
Alt kan stampes 1955 Klip U/Spillefilm
En lektion i kærlighed 1954 Klip U/Spillefilm
Hr. Arnes Penge 1953 Klip U/Spillefilm
Mens kvinder venter 1952 Klip U/Spillefilm
To mennesker 1950 Klip U/Spillefilm
Sommerleg 1950 Klip U/Spillefilm
Kun en mor 1949 Klip U/Spillefilm
Tørst 1949 Klip U/Spillefilm
Eva 1948 Klip U/Spillefilm
Havnebyens fristelser 1948 Klip U/Spillefilm
Soldat bom 1948 Klip U/Spillefilm
Moderhjertet 1946 Klip U/Spillefilm
Forfulgt 1944 Klip U/Spillefilm
Ordet 1943 Klip U/Spillefilm
Konflikt 1937 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.