enda

Per Oscarsson

(1927 - 2010)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mænd der hader kvinder 2009 Holger Palmgren U/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Holger Palmgren U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Holger Palmgren U/Spillefilm
Unge Andersen 2005 H.C. Andersens far DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Karl DK/Spillefilm
Midsommer 2003 Persson DK/Spillefilm
Send mere slik 2001 Rasmus DK/Spillefilm
Forbudt for børn 1998 Dansedommer DK/Spillefilm
Den sidste viking 1997 Skrælling DK/Spillefilm
Harry & Sonja 1996 Faderen U/Spillefilm
Kan du fløjte, Johanna? 1994 Morfar U/Kort fiktion
Klatretyven 1991 Larsson Tv-serie
Montenegro 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Sejled' op ad åen 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Sverige åt svenskarna 1980 Instruktion U/Spillefilm
Hemmeligheder 1971 Medvirkende U/Spillefilm
The night visitor 1971 Dr. Anton Jenks U/Spillefilm
Ole dole doff 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Dr. Glas 1968 Dr. Glas DK/Spillefilm
Sult 1966 Pontus DK/Spillefilm
Min søster, min elskede 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Vildfugle 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.