enda

Oskar Werner

(1922 – 1984)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
S/S St. Louis 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Fahrenheit 451 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Spionen, der kom ind fra kulden 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Jules og Jim 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Sidste akt 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Afgørelse ved Daggry 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.