enda

Osvald Vallini

(1891 – 1959)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Farlig ungdom 1953 Mand på gaden med tændstikker DK/Spillefilm
Vejrhanen 1952 Medlem af kommunalbestyrelse DK/Spillefilm
Det sande ansigt 1951 Lastbilchauffør DK/Spillefilm
Café Paradis 1950 Gæst på Café Paradis DK/Spillefilm
Stjerneskud 1947 Lurspiller DK/Spillefilm
Lise kommer til Byen 1947 Filmfotograf DK/Spillefilm
Familien Swedenhielm 1947 Tjener DK/Spillefilm
Hans store Aften 1946 Receptionist DK/Spillefilm
Panik i Familien 1945 Rival DK/Spillefilm
De kloge og vi gale 1945 Ses på billede på væggen DK/Spillefilm
De røde Enge 1945 Vagt hos Mayz DK/Spillefilm
Bedstemor gaar amok 1944 Fogeden DK/Spillefilm
Teatertosset 1944 Flyttemand DK/Spillefilm
Frihed, Lighed og Louise 1944 Arbejder DK/Spillefilm
Jeg mødte en Morder 1943 Politimand DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.