enda

Oswald Morris

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den sorte krystal 1982 Foto U/Spillefilm
Hvad vil du ha'? 1980 Foto U/Spillefilm
Manden der ville være konge 1975 Foto U/Spillefilm
Odessa kartoteket 1974 Foto U/Spillefilm
Manden med den gyldne pistol 1974 Foto U/Spillefilm
Dracula 1973 Foto Tv-film
Med ryggen mod muren 1973 Foto U/Spillefilm
Med ryggen mod muren 1973 Foto U/Spillefilm
Dobbeltspil 1972 Foto U/Spillefilm
Lady Carolines elsker 1972 Foto U/Spillefilm
Spillemand på en tagryg 1971 Foto U/Spillefilm
Frygtens timer 1970 Foto U/Spillefilm
Trold kan tæmmes 1967 Foto U/Spillefilm
Spionen, der kom ind fra kulden 1965 Foto U/Spillefilm
Life at the Top 1965 Foto U/Spillefilm
Lolita 1962 Foto U/Spillefilm
Navarones kanoner 1961 Foto U/Spillefilm
Tribunehelten 1960 Foto U/Spillefilm
Vor mand i Havana 1959 Foto U/Spillefilm
En himmelhund 1952 Foto U/Spillefilm
Moulin Rouge 1952 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.