enda

Otho S. Lovering

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De grønne djævle 1968 Klip U/Spillefilm
Balladen om Josie 1967 Klip U/Spillefilm
Vejen mod vest 1967 Klip U/Spillefilm
Flammer over Virginia 1965 Klip U/Spillefilm
Indianerne 1964 Klip U/Spillefilm
Kom til det vilde Vesten 1963 Klip U/Spillefilm
Udenrigskorrespondenten 1946 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.