enda

Otto Heller

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lynaktion Ipcress 1965 Foto U/Spillefilm
Mumiens forbandelse 1964 Foto U/Spillefilm
Grin i marinen 1962 Foto U/Spillefilm
Ofret 1961 Foto U/Spillefilm
Peeping Tom 1960 Foto U/Spillefilm
Den tavse fjende 1958 Foto U/Spillefilm
Plyds og papegøjer 1955 Foto U/Spillefilm
De tog mit barn 1954 Foto U/Spillefilm
Den knaldrøde pirat 1952 Foto U/Spillefilm
Den hvide pest 1938 Foto U/Spillefilm
Trin i mørket 1938 Foto U/Spillefilm
Den er kriminel 1935 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.