enda

Otto Lington

(1903 - 1992)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Äventyr i pyjamas 1935 Kapelmester U/Spillefilm
Skaf en Sensation 1934 Dirigent DK/Spillefilm
Lynet 1934 Kapelmester DK/Spillefilm
Kobberbryllup 1933 Kapelmester DK/Spillefilm
De blå drenge 1933 Dirigent DK/Spillefilm
Modärna fruar 1932 Kapelmester U/Spillefilm
Skal vi vædde en Million? 1932 Kapelmester DK/Spillefilm
Tretten Aar 1932 Kapelmester DK/Spillefilm
Odds 777 1932 Kapelmester DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.