enda

Otto Rosing

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Med lukkede øjne 2010 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Nuummioq 2009 Instruktion U/Spillefilm
Det perfekte kup 2008 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Mors dreng 2007 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Skyggen af tvivl 2006 Produktionsleder DK/Kort fiktion
The prize of the Pole 2006 Præproduktion (Grønland) DK/Dokumentarfilm
Pagten 2003 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Frunk 2003 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.