enda

Ove Erichsen Hillebrandt

(1911 – 1988)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dreamtrip to Denmark 1960 Foto DK/Dokumentarfilm
Dejlige Danmark 1960 Foto DK/Dokumentarfilm
Pigen og skoene 1959 Foto DK/Kort fiktion
Polio 1957 Foto DK/Dokumentarfilm
Nye venner 1956 Foto DK/Kort fiktion
Vores lille by 1954 Foto DK/Spillefilm
Sol, sommer og badevand 1954 Foto DK/Dokumentarfilm
Det gælder din Frihed 1946 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Naar man kun er ung 1943 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.