enda

Ove Kühl

(1896 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kærlighed og Fuglekvidder 1921 Medvirkende DK/Kort fiktion
Borgslægtens Historie 1920 Den unge Ørlygur, Runas søn DK/Spillefilm
Kærlighed overvinder Alt 1919 Frantz, godsejerens søn DK/Spillefilm
Solen, der dræbte 1918 Willem, Elsbeths søn af andet ægteskab DK/Spillefilm
Pjerrot 1917 Medvirkende DK/Spillefilm
Nattens Mysterium 1917 Medvirkende DK/Spillefilm
Pigen fra Palls 1916 Tom, Eltons søn DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.