enda

Ove Nyholm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ondskabens anatomi 2005 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Bella min Bella 1996 Special effects DK/Spillefilm
Sprogbilleder 1995 Instruktion, Manus, Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Brændemærket 1991 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Drengene fra Sankt Petri 1991 Visual effects DK/Spillefilm
Retfærdighedens rytter 1989 Special effects DK/Kort fiktion
Rami og Julie 1988 Special effects DK/Spillefilm
Da Lotte blev usynlig 1988 Special effects Tv-serie
Manden i Månen 1986 SFX-supervisor DK/Spillefilm
Fremtidens børn 1984 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Stilladsfilmen 1978 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Christiania 1977 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Kan du bruge det til noget 1974 Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Forureningsfilm 1973 Instruktion DK/Eksperimentalfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
GuldDok Bedst Lange Dok 2006 CPH:DOX 2006 Ondskabens anatomi
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Jihlava International Documentary Film Festival 2006-10-24 Ondskabens anatomi
Bergen International Film festival 2006-10-20 Ondskabens anatomi
Tallinn Black Nights Film Festival 2006-08-26 Ondskabens anatomi
Krakow Film Festival 2006-05-30 Ondskabens anatomi
Warszawa, Against Gravity 2006-05-12 Ondskabens anatomi
Thessaloniki Documentary Festival 2006-03-10 Ondskabens anatomi
Berlinale 2006-02-09 Ondskabens anatomi
Göteborg International Film Festival 2006-01-27 Ondskabens anatomi
Amsterdam, IDFA 2005-11-24 Ondskabens anatomi
CPH:DOX 2005-11-04 Ondskabens anatomi
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.