enda

Owe Svensson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Beyond 2011 Lyd U/Spillefilm
Pang pang brødre 2011 Mastering, Lydmix U/Dokumentarfilm
At Night I Fly 2011 Lydmix U/Dokumentarfilm
Play 2011 Lydmix, Mastering U/Spillefilm
Sange fra anden sal 2000 Lydmix U/Spillefilm
Lærerinden 1995 Lydmix DK/Spillefilm
Karins ansigt 1983 Lyd U/Dokumentarfilm
Fårö-dokument 1979 Lyd U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.