enda

Owen Paterson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Godzilla 2014 Produktionsdesign U/Spillefilm
The green hornet 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Speed racer 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
V for Vendetta 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Matrix Reloaded 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Matrix Revolutions 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Matrix 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ørkendronningen Priscilla 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.