enda

Owen Wilson

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Wonder 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Biler 3 2017 Stemme U/Spillefilm
No Escape 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed 2014 Medvirkende U/Spillefilm
The Internship 2013 Nick Campbell U/Spillefilm
Alt tilladt - en uge uden regler 2011 Rick U/Spillefilm
Biler 2 2011 Lightning McQueen U/Spillefilm
Midnight in Paris 2011 Gil U/Spillefilm
Marmaduke 2010 Marmaduke U/Spillefilm
Meet the parents - Little Fockers 2010 Kevin Rawley U/Spillefilm
Alt hvad du har 2010 Matty U/Spillefilm
Marley & me 2009 John Grogan U/Spillefilm
Drillbit Taylor 2008 Drillbit Taylor U/Spillefilm
The Darjeeling Limited 2007 Francis U/Spillefilm
Biler 2006 Lightning McQueen (org. version) U/Spillefilm
You, me and Dupree 2006 Randy Dupree, Produktion U/Spillefilm
Wedding crashers 2005 John Beckwith U/Spillefilm
Starsky & Hutch 2004 Ken Hutchinson U/Spillefilm
Livet i havet 2004 Ned Plimpton U/Spillefilm
Shanghai knights 2003 Roy O'Bannon U/Spillefilm
Behind Enemy Lines 2001 Lt. Chris Burnett U/Spillefilm
Zoolander 2001 Medvirkende U/Spillefilm
The Royal Tenenbaums 2001 Manus U/Spillefilm
Shanghai Noon 2000 Roy O'Bannon U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.