enda

Øyvind Ougaard

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Historien om en snor 2013 Musik DK/Kort fiktion
En kærlighedshistorie 2001 Musik DK/Spillefilm
Forbudt for børn 1998 Musik DK/Spillefilm
Ogginoggen 1997 Musik DK/Kort fiktion
Helmuth Olsens mave 1995 Musik DK/Kort fiktion
Cykelhelten 1995 Musik DK/Dokumentarfilm
Mortens badebold 1994 Musik DK/Kort fiktion
Hjerter i slør 1992 Musik DK/Kort fiktion
Retfærdighedens rytter 1989 Musik DK/Kort fiktion
17 op 1989 Musik DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Musiker DK/Spillefilm
Ude på noget 1984 Dr. Luft Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.