enda

Pål Gengenbach

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjem til jul 2010 Klip U/Spillefilm
O'Horten 2007 Klip U/Spillefilm
Kammerat Pedersen 2006 Klip U/Spillefilm
Sniffer 2006 Klip U/Kort fiktion
Factotum 2005 Klip U/Spillefilm
Salmer fra køkkenet 2003 Klip U/Spillefilm
Mørkets ø 1997 Klip U/Spillefilm
Postbudet der vidste for meget 1997 Klip U/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Lyd DK/Spillefilm
Sig det med blomster, Herman 1985 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.