enda

Palle Fogtdal

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hip hip hurra 1987 Executive producer U/Spillefilm
Valhalla 1986 Produktion DK/Spillefilm
Elise 1985 Produktion DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Produktion DK/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Produktion DK/Spillefilm
Min bedstefar er en stok 1968 Produktion DK/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Mandlige Skuespiller 1985 Moscow Int. Film Festival 1985 Tro, håb og kærlighed
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.