enda

Palle Mikkelborg

(1941 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Marilyn Mazur - queen of percussion 2006 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Erik Bruhn - jeg er den samme, bare mere 2000 Musik DK/Dokumentarfilm
Plastens forunderlige verden 1999 Musik DK/Dokumentarfilm
Lyset, mørket og farverne 1998 Musik DK/Dokumentarfilm
Bella min Bella 1996 Musik DK/Spillefilm
Danske piger viser alt 1996 Musik DK/Eksperimentalfilm
Den sommer ved havet 1994 Musik Tv-film
Havets sang 1993 Musik DK/Kort fiktion
Trods alt 1990 Musik DK/Dokumentarfilm
Paustian - et hus i havnen 1990 Musik DK/Dokumentarfilm
Begær, lighed og broderskab 1990 Musik Tv-serie
It's a blue world 1990 Musik DK/Dokumentarfilm
Springflod 1990 Musiker DK/Spillefilm
Opløsning 1987 Musik DK/Kort fiktion
Rejsen til Orion 1986 Musiker U/Kort fiktion
Det parallelle lig 1982 Dirigent DK/Spillefilm
Ulvetid 1981 Dirigent DK/Spillefilm
Den gode vilje 1977 Musik Tv-film
Terror 1977 Musik DK/Spillefilm
Fiskerne 1977 Dirigent Tv-serie
Kun sandheden 1975 Musik DK/Spillefilm
Natten i ventesalen 1974 Musik Tv-film
Robert Jacobsen 1974 Orkester DK/Dokumentarfilm
Den anden 1972 Musik Tv-film
Nu går den på Dagmar 1972 Musik DK/Spillefilm
Noget om at vente 1971 Produktion Tv-film
Nattens frelse 1971 Musik Tv-film
Det er nat med fru Knudsen 1971 Musik DK/Spillefilm
Muffen 1970 Musik-supervisor Tv-film
En forårsaften 1969 Musik Tv-film
Huset på grænsen 1969 Musik Tv-film
Glæden er jordens gæst i dag! 1968 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.