enda

Palle Nybo Arestrup

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Slip hestene løs 2000 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Fede tider 1996 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
En loppe kan også gø 1996 Scenograf DK/Spillefilm
Tøsepiger 1996 Scenograf DK/Spillefilm
Lærerinden 1995 Scenograf DK/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Produktionsdesign DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Scenograf DK/Spillefilm
Casanova 1990 Scenograf DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Scenograf DK/Spillefilm
Den røde tråd 1989 Scenograf DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Scenograf DK/Spillefilm
Sorg-agre 1987 Produktionsdesign Tv-film
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Scenograf DK/Spillefilm
Forbrydelsens element 1984 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Drengen der forsvandt 1984 Scenograf DK/Spillefilm
Men det var godt betalt 1983 Scenograf DK/Dokumentarfilm
Der er et yndigt land 1983 Scenograf DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Scenograf DK/Spillefilm
Felix 1982 Scenograf DK/Spillefilm
Belladonna 1981 Special effects DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Special effects, Scenograf DK/Spillefilm
Verden er fuld af børn 1980 Scenograf DK/Spillefilm
Attentat 1980 Scenograf, Rekvisitør DK/Spillefilm
Undskyld vi er her 1980 Scenograf DK/Spillefilm
Øjeblikket 1980 Scenograf DK/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Scenograf DK/Spillefilm
Johnny Larsen 1979 Scenograf DK/Spillefilm
Vinterbørn 1978 Scenograf DK/Spillefilm
Skytten 1977 Special effects, Scenograf DK/Spillefilm
Nyt legetøj 1977 Scenograf DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Regi DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Produktionsdesign Tv-serie
Brand-Børge rykker ud 1976 Special effects DK/Spillefilm
I løvens tegn 1976 Scenograf DK/Spillefilm
Bejleren - en jysk røverhistorie 1975 Scenograf DK/Spillefilm
I Tvillingernes tegn 1975 Scenograf DK/Spillefilm
I Tyrens tegn 1974 Scenograf DK/Spillefilm
Dværgen 1974 Scenograf DK/Spillefilm
Fætrene på Torndal 1973 Scenograf DK/Spillefilm
Bordellet 1972 Ramon af Kraków/Smoking Thomas, Regi DK/Spillefilm
Amour 1970 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tre slags kærlighed 1970 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det er så synd for farmand 1968 Stillfotograf, Toneassistent DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 2 1968 Regi DK/Spillefilm
Stormvarsel 1968 Assistent DK/Spillefilm
Det er ikke appelsiner - det er heste 1967 Rekvisitør DK/Spillefilm
Onkel Joakims hemmelighed 1967 Regi DK/Spillefilm
Tre mand frem for en trold 1967 Rekvisitør DK/Spillefilm
Elsk... din næste 1967 Regi DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Pigen og greven 1966 Scenemester DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.