enda

Palle Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kaj Munk 1986 Produktionsdesign Tv-serie
Faster er død 1978 Produktionsdesign Tv-film
Inuit 1978 Produktionsdesign Tv-film
Den gode vilje 1977 Produktionsdesign Tv-film
Hvor er Viggo? 1973 Produktionsdesign Tv-film
Under observation 1973 Produktionsdesign Tv-film
Møblerne 1972 Produktionsdesign Tv-film
Rullegardinet 1971 Produktionsdesign Tv-film
Den jødiske hustru 1971 Produktionsdesign Tv-film
Retspleje 1971 Produktionsdesign Tv-film
Stikkeren 1971 Produktionsdesign Tv-film
Morfar i parken 1971 Produktionsdesign Tv-film
Forfremmelsen 1971 Produktionsdesign Tv-film
Søn i huset 1970 Produktionsdesign Tv-film
Vinderen 1970 Produktionsdesign Tv-film
Fange med eskorte 1970 Produktionsdesign Tv-film
Småborgerbryllup 1970 Produktionsdesign Tv-film
Glassplinten 1969 Produktionsdesign Tv-film
De unævnelige 1968 Produktionsdesign Tv-film
Ned med kulturen 1966 Produktionsdesign Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.