enda

Palle Rosenkrantz

(1867 - 1941)

Manuskriptforfatter og forfatter.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hendes Naade, Dragonen 1925 Manus DK/Spillefilm
Der var engang 1922 Manus DK/Spillefilm
Grev Dahlborgs Hemmelighed 1914 Manus DK/Kort fiktion
Lejla 1914 Manus DK/Spillefilm
Guldhornene 1914 Manus DK/Spillefilm
Mirzi 1914 Manus DK/Spillefilm
De Dødes Ø 1913 Manus DK/Spillefilm
En farlig Forbryderske 1913 Manus DK/Spillefilm
Hjertedoktoren 1913 Manus DK/Spillefilm
Dyrekøbt Glimmer 1911 Manus DK/Spillefilm
Menneskedyret 1911 Manus DK/Spillefilm
Den röda hanen 0 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.