enda

Palle Skibelund

(1929 – 1988)

Instruktør.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Slap af 1973 Instruktion Tv-film
En forglemmelse 1973 Instruktion Tv-film
Jap 1973 Instruktion Tv-film
Livsens ondskab I 1972 Instruktion
Livsens ondskab II 1972 Instruktion
Livsens ondskab III 1972 Instruktion
Livsens ondskab IV 1972 Instruktion
Livsens ondskab V 1972 Instruktion
Livsens ondskab 1972 Instruktion Tv-serie
Dronningen 1972 Instruktion Tv-film
Den fine mand 1971 Instruktion Tv-film
En mindefest 1971 Instruktion Tv-film
Automobilkirkegården 1971 Instruktion Tv-film
Erotik 1971 Instruktion Tv-film
Kainsleg 1969 Instruktion Tv-film
Charles 1969 Instruktion Tv-film
Aprilsnarrene 1969 Instruktion Tv-film
Må jeg lege med? 1968 Instruktion, Produktion Tv-film
Forårsaften med Faust 1968 Instruktion Tv-film
Jule-stue 1967 Instruktion Tv-film
Tændstikken 1967 Instruktion Tv-film
Læn Dem ikke ud 1966 Instruktion Tv-film
Farfar til hest 1966 Instruktion Tv-film
Hvem er jeg? 1966 Instruktion, Medvirkende Tv-film
Glade dage 1964 Instruktion Tv-film
Skovtur på slagmarken 1963 Instruktion Tv-film
Recensenten og dyret 1962 Instruktion Tv-film
De sjove år 1959 Studerende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.