enda

Palle Vedel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Palme 2012 Co-producer U/Dokumentarfilm
The Well - En film om Orson Welles i Spanien 2005 Co-producent U/Dokumentarfilm
Migas rejse 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Guds børn 1999 Produktion DK/Spillefilm
Aligermaas eventyr 1998 Producer DK/Dokumentarfilm
Mellem grænser 1986 Produktion DK/Kort fiktion
Panserkrydseren Potemkin 1925 Kreativ producer (2007-version), Produktionsleder (2007-version) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
TIFF Kids 2006-11-05 Aligermaas eventyr
Chicago Int. Children's Film Festival 2003-10-23 Migas rejse
Odense Internationale Film Festival 2003-08-11 Migas rejse
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2003-05-23 Migas rejse
Malmö, BUFF 2003-03-12 Migas rejse
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2003-01-16 Migas rejse
Amsterdam, IDFA 2002-11-21 Migas rejse
Oulu Nordisk Panorama 2002-09-24 Migas rejse
TIFF Kids 2000-04-08 Aligermaas eventyr
Amsterdam, IDFA 1999-11-24 Aligermaas eventyr
Lübeck, Nordische Filmtage 1999-11-04 Aligermaas eventyr
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.