enda

Palle Wolfsberg

(1931 – )

Instruktør og tv-producer. Gift med skuespillerinden Kirsten Walther (1933-1987), siden 1992 med instruktøren Annette Wolfsberg.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De skrigende halse 1993 Producer Tv-film
Cecilia 1991 Medvirkende Tv-film
Ugeavisen 1990 Instruktion, Executive producer Tv-serie
Balladen om Carl Th. Dreyer 1989 Producent Tv-film
Alle elsker Debbie 1987 Producent Tv-serie
Polledreng kommer hjem 1981 Instruktion Tv-film
Frit efter Magritte 1980 Instruktion Tv-film
Nedrykning 1979 Instruktion Tv-film
Scapins rævestreger 1979 Instruktion Tv-film
Status 1978 Instruktion Tv-film
Fortsættelse følger 1977 Instruktion Tv-serie
En ordentlig omgang 1977 Instruktion Tv-film
En forestilling om kærlighed 1976 Instruktion Tv-film
Henrik og Pernille 1976 Instruktion, Manus Tv-film
Hånden på hjertet - hvem skal ha' det? 1975 Instruktion Tv-film
Fjernsynet flimrer 1974 Instruktion Tv-film
Rundt på gulvet 1974 Instruktion Tv-film
Dr. Knock 1973 Instruktion Tv-film
Nu kan det snart være nok 1972 Instruktion Tv-film
Viceværten 1971 Instruktion Tv-film
Den afdøde 1971 Instruktion Tv-film
Rullegardinet 1971 Instruktion, Produktion Tv-film
Pelsen 1971 Instruktion Tv-film
Arseniktimen 1970 Instruktion Tv-film
For lang og tro tjeneste 1969 Instruktion Tv-film
Hyggekrogen 1969 Instruktion Tv-film
Cirkulæret 1968 Instruktion Tv-film
Leleus testamente 1967 Instruktion Tv-film
Støv for alle pengene 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
Far til fire og ulveungerne 1958 Spejderfører DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.