enda
Person

Parminder Singh

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Hånd i hånd 2018 Instruktion, Episodeforfatter Tv-serie
Partiets mand 2014 Instruktion, Manuskript Tv-serie
Det slører stadig 2013 Instruktion, Manus Tv-serie
A-klassen 2012 Instruktion, Manus Tv-serie
Som en familie 2007 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Oskar & Josefine 2005 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Glimt af mørke 2004 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Manden der blandt andet var en sko 2004 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Små mænd med store problemer 2003 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Name Fame & Money 2002 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Habibti min elskede 2002 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
It''s All About Love 2002 Casting-assistent DK/Spillefilm
Eksklusion 1997 Medvirkende DK/Dokumentarfilm