enda

Parminder Singh

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hånd i hånd 2018 Instruktion, Episodeforfatter Tv-serie
Partiets mand 2014 Instruktion, Manuskript Tv-serie
Det slører stadig 2013 Instruktion, Manus Tv-serie
A-klassen 2012 Instruktion, Manus Tv-serie
Som en familie 2007 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Oskar & Josefine 2005 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Glimt af mørke 2004 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Manden der blandt andet var en sko 2004 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Små mænd med store problemer 2003 Manuskript DK/Kort fiktion
Name Fame & Money 2002 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Habibti min elskede 2002 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
It's all about love 2002 Casting-assistent DK/Spillefilm
Eksklusion 1997 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.