enda

Pasqualino De Santis

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Historien om et bebudet mord 1987 Foto U/Spillefilm
Sheena - junglens dronning 1984 Foto
Carmen 1984 Foto U/Spillefilm
Blodpenge 1982 Foto U/Spillefilm
Terrassen 1979 Foto U/Spillefilm
Djævelen måske 1977 Foto U/Spillefilm
En ganske særlig dag 1977 Foto U/Spillefilm
Vold og lidenskab 1974 Foto U/Spillefilm
Lucky Luciano 1973 Foto U/Spillefilm
Mordet på Trotsky 1972 Foto U/Spillefilm
Ingenmandsland 1970 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.