enda

Patricia Clarkson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Party 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Learning to Drive 2014 Medvirkende U/Spillefilm
October Storm 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Bollevenner 2011 Lorna U/Spillefilm
Elegy - skønhedens magt 2008 Carolyn U/Spillefilm
Good Night, and Good Luck. 2005 Shirley Wershba U/Spillefilm
The Station Agent 2003 Olivia Harris U/Spillefilm
Pieces of April 2003 Joy Burns U/Spillefilm
Dogville 2003 Vera DK/Spillefilm
Dogville Confessions 2003 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Løftet - the Pledge 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Simply Irresistible 1999 Lois McNally U/Spillefilm
Dødsspillet 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.