enda

Patricia Norris

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Killing Them Softly 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
The hi-lo country 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
The end of violence 1997 Produktionsdesign, Kostumier U/Spillefilm
Lost Highway 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Return to Lonesome Dove 1993 Produktionsdesign Tv-serie
Twin Peaks - Laura Palmers sidste dage 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vilde hjerter 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tap Dancing 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fælden klapper 1988 Kostumer U/Spillefilm
Blue Velvet 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.