enda

Patrick Crowley

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Bourne Legacy 2012 Producer U/Spillefilm
The Other Guys 2010 Producer U/Spillefilm
Eagle Eye 2008 Producer U/Spillefilm
The Bourne Ultimatum 2007 Produktion U/Spillefilm
Bourneduellen 2004 Producer U/Spillefilm
Manden uden navn 2002 Producer U/Spillefilm
RoboCop 3 1992 Producer U/Spillefilm
Os piger imellem 1986 Instruktørassistent U/Spillefilm
Vi ta'r til Hollywood 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.