enda

Patrick Doyle

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jack Ryan: Shadow Recruit 2014 Musik U/Spillefilm
Modig 2012 Musik U/Spillefilm
Thor 2011 Musik U/Spillefilm
Abernes planet: Oprindelsen 2011 Musik U/Spillefilm
Dobbeltspil 2007 Musik U/Spillefilm
Eragon 2006 Musik U/Spillefilm
Harry Potter og flammernes pokal 2005 Musik U/Spillefilm
Nanny McPhee - den fortryllende barnepige 2005 Musik U/Spillefilm
Calendar Girls 2003 Musik U/Spillefilm
Killing Me Softly 2002 Musik U/Spillefilm
Gosford Park 2001 Musik U/Spillefilm
Bridget Jones' dagbog 2001 Musik U/Spillefilm
Store forventninger 1998 Musik U/Spillefilm
Donnie Brasco 1997 Musik U/Spillefilm
Hamlet 1996 Musik U/Spillefilm
Fornuft og følelse 1995 Musik U/Spillefilm
Mary Shelley's Frankenstein 1994 Musik U/Spillefilm
Stor ståhej for ingenting 1993 Musik U/Spillefilm
Fanget af fortiden 1993 Musik U/Spillefilm
Død for anden gang 1991 Musik U/Spillefilm
Indokina 1991 Musik U/Spillefilm
Håkon og sørøverne 1990 Musik U/Spillefilm
Henry V 1989 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.