enda

Patrick McGoohan

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Braveheart 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Scanners 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Flugten fra Alcatraz 1979 Warden U/Spillefilm
Manden med jernmasken 1976 Medvirkende Tv-film
Jeg hedder stadig Nobody 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Rebet om halsen 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.