enda

Patrick Stewart

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Logan 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Earth 2007 Engelsk version U/Dokumentarfilm
X-Men 2 2003 Charles Xavier U/Spillefilm
Star trek: Nemesis 2002 Jean-Luc Picard U/Spillefilm
King of Texas 2002 John Lear Tv-film
X-Men 2000 Professor Charles Xavier U/Spillefilm
Star Trek: Insurrection 1998 Capt. Jean-Luc Picard U/Spillefilm
Prinsen af Egypten 1998 Seti (org.version) U/Spillefilm
Farlige teorier 1997 Dr. Jonas U/Spillefilm
Star trek: first contact 1996 Picard U/Spillefilm
Star Trek Generations 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.