enda

Patrick Swayze

(1952 – 2009)

Amerikansk skuespiller. Født 18. august 1952. Død 14. september 2009.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
To Wong Foo 1995 Vida Boheme U/Spillefilm
Glædens by 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Point Break 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Ghost 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Road house 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Dirty Tiger 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Dirty Dancing 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Youngblood 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Ungt blod 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Blodrødt daggry 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.