enda

Patrick Wachsberger

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Step up revolution 2012 Producer U/Spillefilm
Step up 3-D 2010 Producer U/Spillefilm
Letters to Juliet 2010 Producer U/Spillefilm
In the valley of Elah 2008 Producer U/Spillefilm
Step Up 2 the Streets 2008 Producer U/Spillefilm
Hotel Rock & Roll 1986 Executive producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.