enda

Patrick Williams

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
That Old Feeling 1997 Musik U/Spillefilm
Cry-Baby 1990 Musik U/Spillefilm
Fresh horses 1988 Musik U/Spillefilm
Os piger imellem 1986 Musik U/Spillefilm
Det bedste forsvar 1984 Musik U/Spillefilm
Min bedre halvdel 1984 Musik U/Spillefilm
Græsenker 1984 Musik U/Spillefilm
Byens bedste horehus 1982 Musik U/Spillefilm
En mand ser sort 1981 Musik U/Spillefilm
Nu er det min tur 1980 Musik U/Spillefilm
Brugte biler 1980 Musik U/Spillefilm
Du milde Moses 1980 Musik U/Spillefilm
Superhelt på slap linie 1980 Musik U/Spillefilm
Da Havana røg cigaren 1979 Musik U/Spillefilm
Det store røverkøb 1979 Musik U/Spillefilm
Butch og Sundance - sådan begyndte det 1979 Musik U/Spillefilm
Mens vi taler om mord 1978 Musik U/Spillefilm
Caseys skygge 1977 Musik U/Spillefilm
Det er skønt 1968 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.