enda

Patrizia von Brandenstein

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Limitless 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
The last station 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Goya's Ghosts 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
The ice harvest 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Amadeus - Director's Cut 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Man on the moon 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kodenavn: Mercury 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
En simpel plan 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Folket mod Larry Flynt 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sammensværgelsen 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
De hurtige og de døde 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
En ukendt ven 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sneakers 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Billy Bathgate - Gangsternes lærling 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Smil - vi er på 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nattens engle 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Working girl 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Forrådt 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Uden hæmninger 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
A chorus line 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kærlighed og tømmermænd 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Beat Street 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Amadeus 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fortæl mig en gåde 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Udbrud 1979 Produktionsdesign U/Spillefilm
Girlfriends 1978 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.