enda

Paul Chihara

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Romance & Cigarettes 2005 Musik U/Spillefilm
Kærlighed ved tredie blik 1988 Musik U/Spillefilm
Noble house 1988 Musik Tv-serie
Tid til mord 1987 Musik U/Spillefilm
Dagen derpå 1986 Musik U/Spillefilm
En by går amok 1984 Musik U/Spillefilm
Op på patronerne 1983 Musik U/Spillefilm
Storbyens prins 1981 Musik U/Spillefilm
Dødsrace 2000 1975 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.