enda

Paul Dunlap

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det nøgne kys 1964 Musik U/Spillefilm
Chok korridor 1963 Musik U/Spillefilm
Storbyens sjakaler 1959 Musik U/Spillefilm
Den vrede planet 1959 Musik U/Spillefilm
Den skræmte lokkedue 1956 Musik U/Spillefilm
Abbott og Costello i Pengene eller livet 1956 Musik U/Spillefilm
Spioncentral Hawaii 1952 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.